fredag 27. juni 2014

Referat dag 4 - 26.06.2014

Tilstede: Espen, Ine, Ester, Hanne, Jo Adrian, Ingvild, Helle, Henriette, Olec, Thea og Mats.

Dagen begynte klokken 10.00, med dansing sammen med den eminente Thea Bay. Med friskt mot hev gjengen seg i gang med koreografi og det tok ikke lang tid før man kunne se konturene av et heidundranes musikal/spel-nummer. Helle var tilbake i gjengen, til alles store glede, og begynte rolig med å sitte å ta inn dansenummeret sammen med Olec, som var litt slapp i den berømte fisken.

Halv ett kom regissør Mats og inspiserte, og med et stort smil om munnen var det tydelig å se hva han mente om dansen. Etterpå var det koselig lunsj, kombinert med admin-
arbeid, og klokken 14.00 var det klart for gjennomgang og leking med de nye endringene i manus. Steikanes morsomt! Etter et par dramaturgiske endringer og flikinger, så virker det som om alle er enige om at dette virkelig har fått ben å gå på.

Klokken 17 var prøven slutt og en delegasjon dro ut til Nesodden for å plukke bjørkekvist, kanskje spelets viktigste rekvisitter. Resten pakket sammen kostymer og gjorde seg klare for morgendagens prøve på selveste Nesodden!

Referent: Ole Christoffer Ertvaag



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar