tirsdag 24. juni 2014

REFERAT DAG TO. tirsdag 24.juni 2014

Tilstede: Hanne, Henriette, Ingvild, Ester, Espen, Jo Adrian og meg selv, Ine. Helle fortsatt syk:( Olec på prøvefilming og Eldar på jobb. Nader regner vi ikke helt med fordi han ikke kan i år.


Litt kjedelig dag å referere fra. En sånn administrativ dag hvor alle sitter med hver sin mac og jobber og organiserer. Men det var skikkelig fint å sitte sammen å gjøre det.

Begynte dagen med en liten oppsummering og påminnelsesrunde: Hvem har ansvar for hva og når skal ting være ferdig og fikset? Dette må vi sikkert gjøre mange ganger (om dagen- neida, joda).
-
Snakket om at vi må være flinke til å passe på hverandre, for dette kommer til å bli en heftig tid i kjent ”Vi kaster oss ut i ting med store ambisjoner som vi egentlig ikke kan så mye om”- stil.

-Vi må huske skryte av og SE alle som er med og hjelper oss også. Og at vi nok bør sette vår eminente produsent inn i litt hvordan gruppa fungerer, for hun jobber som en helt og kjenner oss egentlig ikke så godt. Dette gjelder jo flere som er med i Team- Nesoddspel nå, som ikke har vært med oss før. Utenifra kan noen ting virke litt rart, tålegrensen på enkelte ting er litt vel høy, ikke alt er like rettferdig etc, men vi opplever det også som en styrke at det skal være rom og raushet i gruppa, og vil at det skal være rom for at ikke alt går etter planen. Livet kommer av og til inn og forstyrrer. Fjerdeklasses produksjoner er på den måten både en frigruppe og et veldig spennende sosialt prosjekt. Vi tror det kanskje må være sånn for at gruppa skal kunne være levedyktig på sikt. Det blir jo selvfølgelig et problem hvis det alltid er de samme som drar lasset og de samme som sitter bakpå… men siden vi er elleve personer, så er det likevel mange å fordele det ut på. Så får vi være flinke til å snakke sammen underveis. Vi snakket om at vi må være superproffe og yte maks, men også være ærlige om at dette er første gang vi gjør dette, vi har hårete mål og ambisjoner og kaster oss ut i det selv om ingen vet helt hvordan. Det er jo litt vakkert også, er det ikke det da?

Så arbeidsdagen:
Sponsoroppfølging, oppfølging av alle de frivillige, presseoppfølging, nettsideoppfølging, epostoppfølging og annen oppfølging+ noen kaffehenteturer til Liebling innimellom.

FØRSTE krise: viser seg at det er litt dårlig kommunikasjon mellom kommune/gården/oss osv, så vi fikk plutselig beskjed om at vi ikke kunne ha prøve der i morgen selv om vi allerede hadde fått klarsignal om dette. Noen snakker ikke sammen. Henri påpekte at vi bør bli flinke til å få alt skriftlig, så har vi vårt på det rene. Fikset det slik at vi har KHiO prøver i morgen isteden. Fergestunt utsatt til torsdag morgen, men banner må leveres til sentret i morgen, så en av oss må ut på tur for å få det opp før folk tar seg ferie.

ANDRE krise: var egentlig ingen krise, det var bare Henriette som hadde et enormt krisestemnings-innpust da hun kom på at hun hadde glemt å følge opp renserisponsoren. Lo av sin egen reaksjon, ringte dem og vi har nå fått sponset rens av kostymer! Hurra!

I dag inviterte mange ymse teaterfolk som har vist en smule interesse for Nesoddspelet til å hjelpe til. Vi har lyst til å gjøre alvor av ideen vår om å ha med tre proffe teaterfolk per forestilling i rollen som profesjonelle statister, og prøvde å friste med spenstige replikker (som folkemengde) av typen ”HØR HØR!”. Vi tror dette kan bli en skikkelig artig greie.

I dag ble masse ting ble ordnet, og om ikke ferdig ordnet så i alle fall fordelt og påbegynt. Trengte nok en sånn dag. I morgen kommer regissøren og koreografen og komponisten, så da blir det ikke noe tid til mackontor.

Avsluttet dagen med allsang om Bjørkekvister og interneringsleir flerstemt. Det var fint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar